VÄNTA

Vårt företag - Trimate AB är ett Triathlon/Cykel fokuserade sportdetaljhandelsföretag baserat i närheten av staden Kalmar i Sverige. Företaget startades under våren 2015 som ett partnerskap mellan Luke Dragstra och Nick Danlid Burke. Triathlon är vår passion. Vår filosofi är att erbjuda högpresterande produkter till rimliga priser, vilket gör sporten vi älskar tillgänglig för alla.

Luke är på elit nivå när det gäller Triathlete och har genomfört över 20 Järndistanslopp med en PR på 8 timmar och 13 minuter. Med en lång historia i sporten Luke har tävlat och tränat med de allra bästa idrottare och tränare i världen. Han är mycket väl respekterade och har en enorm kunskap om produkter och utrustning för Triathlon/Cykling.

Trimate AB har utvecklats från ett privat företag Dragstra Sport Promotions, även känd som "Planet X Scandinavia". Luke är känd som en branschexpert på alla grenar kring Triathlon och är ensam ansvarig för all framgång av Planet X cyklar på den svenska marknaden.

Vår mission - Triathlon är en av de snabbast växande sporterna i världen, men det kan också vara mycket dyrt! Osäkerheten mellan kostnader i samband med köp av nödvändig utrustning och om vad som faktiskt krävs för att vara med i en tävling är tillräckligt stor för att skrämma bort folk.

Vår lösning är att erbjuda våra "inre" branschkunskaper och yrkeserfarenheter medan vi samarbetar med varumärken som har en liknande filosofi för oss, vilket betyder att vi kan erbjuda ett sortiment av högkvalitativa cyklar och triathlon utrustning utan allt för mycket pålägg. Att triathlon och cykling blir överkomliga för alla.

Trimate mål är att leverera en världsklass shoppingerfarenhet för Triathletes och cyklister i Skandinavien och Europa, samt erbjuda de lägsta priserna och högsta kvalité. Leverans direkt till dig utan omvägar.

Att simma, cykla och springa gör dig lycklig!