VÄNTA
  • Nick Danlid Burke

Vi är väldigt glada att presentera starten av vår nya klubb Trimate SK. Alla och är välkomna. Om du gillar en stor variation av sporter så är detta klubben för dig. Våra mål är att skapa en rolig och tävlingsinriktad miljö och uppmara varandra till att träna hårt och nå maximal potential.

Vi firar och lanceringen av Team Trimate. Team Trimate atleter som också representeras av Trimate SK kommer att tillkännages över kommande veckor så kom tillbaka för mer information i detalj.

Idag kan vi presentera vår första medlem på Team Trimate

1. Karl-Johan Danielsson

KJ är en av Sveriges topp atleter och har gjort ett namn för sigsjläv som en cykel krafthus. Han kan dominera tävlingar på cykel och kommit etta på flertal event, inklusivt Ironman Kalmar 2015 där han använde sig av sin egna Planet X Exocet 2 cykel där han tog tog ledningen och slutade 3a totalt. Eftersom IM Kalmar inte kommer att ha ett pro event detta året så kommer KJ att koncentera sina krafter på IM Lanzarote i vår och följer upp antigen med IM UK eller med ett annat europeiskt tävling. KJ har stor potential och har stora ambitioner för Kona i framtiden. Trimete.se och Trimate SK är stolta att stötta honom på hans resan.